Om os

HVEM ER VI


Jonstrup Naturprodukter er en lille virksomhed drevet på hobbybasis. Vi har hjemsted i Jonstrup, som er en lille by i Nordsjælland i Furesø kommune. 


Vores produkter er håndlavede ved køkkenbordet og indeholder ikke parabener eller petrokemiske stoffer, men er baseret på naturlige vegetabilske ingredienser.


Hvis du vil købe produkter, kan du klikke på linket til webshoppen. Du kan også finde os, når der er Høstmarked på Skolelandbruget i Farum eller, når der er Julebazar i Jonstrup den første søndag i december. Det er selvfølgelig også muligt at komme forbi hos os, hvis du gerne selv vil afhente din bestilling, eller vil se på nogle varer, inden du køber, men en egentlig butik har vi ikke.

SÅDAN HANDLER DU HOS OS


Den nemmeste måde at handle hos os er gennem vores webshop.

Vi svarer på din henvendelse, så hurtigt det er muligt, og giver dig en forventet leveringstid.

Du er velkommen til at komme forbi efter aftale og hente en vare.

Bor du i Jonstrup, Måløv eller 3500 Værløse kan du få leveret din bestilling til døren uden at betale fragt.
Vi deltager lejlighedsvis på markeder, hvor du vil kunne kigge nærmere på vores produkter og få en snak.

Følg os her på hjemmesiden eller på Facebook.

HISTORIEN BAG


Da ældstebarnet fik udslæt af helt almindelige badeprodukter, blev nysgerrigheden efter at finde ud af, hvad der var skyld i det, vakt - og det betød også, at kimen var lagt til en helt ny interesse for råvarer og fremstilling af hud- og hårplejeprodukter.


Den spæde start i 2003

De første shampooer og salver blev mikset i 2003 og sidenhen er interesseområdet vokset til også at inkludere cremer og koldrørte sæber. Men først og fremmest er det glæden ved hele processen der holder gang i "fabrikken" i Jonstrup - fra idé, produktion og til det færdige produkt i emballage med specialdesignet etiket. 


Håndlavet og plantebaseret
Vores håndlavede produkter er baseret på vegetabilske og så vidt muligt økologiske råvarer. Desuden benytter vi også råvarer der er certificerede som bæredygtige.


MØD OS ONLINE


Som nævnt flere steder her, har vi ikke en fysisk butik, som du kan besøge. I stedet sælger vi vores produkter via webshoppen og lelighedsvis på markeder.


Du kan læse på forsiden under nyheder, når vi planlægger at deltage i et marked eller anden begivenhed.


Derudover kan du altid lave en aftale med os, hvis du gerne vil komme forbi og kigge nærmere på en vare, inden du køber.

Vær opmærksom på, at når du bestiller shampoo eller cremer, produceres disse for det meste først efter din bestilling eller i forbindelse med markeder.

LEVERANDØRER


Vi har valgt også at forhandle tilbehør til vores egne produkter. Derfor kan du finde varer i vores webshop fra disse leverandører:

 

  • Lisbeth Dahl
  • By K
  • Molly Marais